Omgevingsmanagement

Elke nieuwe ontwikkeling, elke bewoner, elk bedrijf, heeft zijn/haar eigen verhaal. Verhalen die ieder iets vertellen over zijn of haar ambitie, over de uitdagingen en oplossingen.

Omgevingsmanagement is cruciaal in de hedendaagse projectrealisatie, waarbij de interactie met de omgeving en belanghebbenden centraal staat. Bij Ligarus begrijpen we de complexiteit en dynamiek van moderne projecten en zorgen we voor een integratie van uw project in zijn omgeving.

Onze aanpak

Met een grondige analyse, proactieve communicatie en effectieve stakeholderbetrokkenheid, zorgen wij voor een naadloze integratie van uw project. Onze omgevingsmanagers werken nauw samen met klanten en gemeenschappen om duurzame, acceptabele en gedragen oplossingen te bereiken.

Enkele taken die wij kunnen verzorgen:

  • Begeleiden van het participatieproces;
  • Communicatie rondom het project;
  • Ondersteuning van projectmanagers;
  • Aanspreekpunt zijn voor bewoners.

Projectsite

Actuele communicatie rondom een project wordt steeds belangrijker. Belanghebbenden op de hoogte houden en informatie delen op een passende en toegankelijke manier staat hierbij voorop. Daarom hebben wij bij Ligarus een projectsite “Jouw Leefomgeving”. Op Jouw Leefomgeving kunnen projecten worden weergegeven en kan alle actuele informatie met betrekking tot het project naar belanghebbenden worden gedeeld. Daarnaast kunnen bewoners/ belanghebbenden via deze site zich aanmelden om op de hoogte te worden gehouden van projecten.

Interesse? Neem eens een kijkje op JouwLeefomgeving.nu